6’ncı Muhtarlar Çalıştayı Gerçekleştirildi

ABONE OL
Temmuz 24, 2019 13:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından “Tekirdağ ‘ın Geleceğini Birlikte Planlıyoruz” sloganıyla 6’ncısını düzenlediği Muhtarlar Çalıştayı,Tekirdağ İli, genelinde 359 mahallenin muhtarlarının katılımıyla 23 Temmuz Salı günü saat:10.00 da Ramada Otel de gerçekleştirildi.

Çalıştaya, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İlçe Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz,Genel Sekreter Yardımcısı Dr.Kaan Gaytancıoğlu,Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan,Tekirdağ’da görev yapan 359 mahalle muhtarı ve azalar katıldı.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 2019-2024 dönemi starejik plan ve hedeflerinin oluşturulmasında önemli rol oynayacak olan 6’ncı Muhtarlar Çalıştayında Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve ilçe belediye başkanları, katılımcılara hitaben selamlama konuşması gerçekleştirdiler.

“TEKİRDAĞ’IN GELECEĞİNİ BİRLİKTE PLANLIYORUZ”
Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “ 31 Mart 2019 Yerel seçiminde halkımızın teveccühüyle tekrar seçildik. Aramıza yeni katılan tüm muhtarlarımızı tebrik ediyor, görevlerinde başarışlar diliyorum. Seçimden bu yana geçen 114 günlük süre içerisinde temel atma ve açılış törenlerimiz oldu.Önümüzdeki süreci planlamak amacıyla ‘11 İlçede Hizmet Kervanı’ adı altında önemli buluşmalar gerçekleştirdik.Bu buluşmalarda ilçe belediyeleri,muhtar dernekleri,sivil toplum kuruluşları,meslek odaları ve basın derneklerini ziyaret ederek kentimizin paydaşlarıyla fikir alışverişinde bulunduk.Sevgili muhtarlarımız,çağımız ilerliyor,nüfusumuz artıyor ve kentimiz büyüyor.
Bizler yerel yönetimler olarak el ele vererek artan ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet kapasitemizi artırmamız gerekiyor.Elbette bu durum gelişmeyi,yenilemeyi ve güçlenmeyi zorunlu hale getiriyor.Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak,kurduğumuz 2014 yılından bu yana çok büyük ilerleme kat ettik.11 ilçeyi kapsayan altyapı ve üstyapı çalışmalarımız,spor tesislerimiz,eğitim ve öğretime kazandırdığımız okullarımız,kırsal kalkınma hamlemiz,otobüs terminallerimiz,otoparklarımız,restorasyon çalışmalarımız ve hizmete sunduğumuz cemevleriyle Tekirdağ’da gerçekleştirdiğimiz büyük değişimi somut bir şekilde görüyoruz. İlk hizmet dönemimizde olduğu gibi 2’nci hizmet döneminde de siz değerli muhtarlarımızla iş birliği ve uyum içerisinde çalışacağız.Kentimizin geleceğini birlikte planlayacağız. Çalışmalarımıza katkı sunan tüm muhtarlarımıza ve büyük buluşmanın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür eder,6. Muhtarlar Çalıştayımızın güzel Tekirdağ’ımıza faydalı olmasını diliyorum” diyerek sözü,Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ Daire Başkanlarına verdi.

Birinci hizmet döneminden bu yana Tekirdağ’ın 11 ilçesinde hayata geçirdikleri hizmet ve projeler hakkında sunumlar gerçekleştirildi.
Öğle yemeğinden sonra 2’nci oturum yapıldı.Her ilçeyi temsilen seçilen muhtarlar istek ve taleplerini dile getirdi.İyi dilek temennileriyle Çalıştay sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.