Ak Parti Saray’da İlçe Başkanı Değişiyor!

ABONE OL
Mart 17, 2020 10:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından sessizliğini koruyan Ak Parti Saray İlçe Teşkilatında İlçe Başkanlığının el değiştirmesi bekleniyor.

2019 Yerel Seçimleri için partisinden Saray Belediye Başkan Aday Adayı olmak için İlçe Başkanlığından istifa eden Hakan Özgül’den boşalan ilçe başkanlığı koltuğuna Samet Derviş getirilmişti. Yerel seçimlerin üzerinden yaklaşık 2 Buçuk ay geçmesine rağmen sessizliğini koruyan Ak Parti Saray İlçe Teşkilatının Başkanlık koltuğuna edinilen bilgiye göre; Başkan Derviş’in yerine uzun yıllar Ak Parti’de çeşitli kademelerde yöneticilik yapan ve Saray’ın sevilen işadamlarından Hüseyin Güntay’ın atanması bekleniyor.

HÜSEYİN GÜNTAY KİMDİR?
1978 yılında Saray’da dünyaya geldi. Siyasi hayatına 2004 yılında MHP Saray Belediyesi Meclis Üyeliği Adaylığı ile başlayan Güntay, 2009 yılında da MHP’den Saray Belediye Başkan Adayı oldu. 2014 yılında Ak Parti Saray Belediye Meclis Üyeliği Adayı olan Güntay, 2014-2017 yılları arasında Ak Parti Saray İlçe Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdü. Günay, 2019 Yerel Seçimleri içinde Belediye Meclis Üyeliğine başvurmuştu. Evli ve 3 çocuk babası olan Güntay, eğitim hayatına Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.