Ak Parti Saray’da İlçe Başkanlığı Mülakatları Yapıldı

ABONE OL
Aralık 17, 2018 18:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti’de yerel seçimlerde aday olmak için görevlerinden istifa eden ilçe başkanlarının yerine yeni ilçe başkanın belirlenmesi için İl Başkanlığınca adaylarla mülakatlara başlandı.

“MÜLAKAT YAPILDI”
AK Parti Saray İlçe Başkanı Hakan Özgül’ün Belediye Başkan Aday Adaylığı için görevinden istifa etmesi ile birlikte Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkan Yardımcısı Savaş Ağır, Saray İlçe Başkanlığına vekalet ediyor. Ak Parti Saray İlçe Başkanının belirlenmesi için müracaatlar yapılırken, Saray’da Erdinç Aksoy, Samet Derviş ve Mustafa Elmaz başvurularını yaptılar. Ak Parti Tekirdağ İl Başkan Vekili Mülahim Kuru, İl Başkan Yardımcıları Kaan Çelik, İlker Öz, Özkan Sobacıoğlu ve İlçe Koordinatörü Ahmet İlker Subaşı Cumartesi günü Saray İlçe Binasına gelerek Aksoy ve Derviş ilçe başkanlığı görevi için bir mülakat gerçekleştirdiler.

“ERDİNÇ AKSOY İSMİ AĞIR BASIYOR”
İlçe Başkanlığı görevi için Saray’da Erdinç Aksoy, Samet Derviş ve Mustafa Elmaz başvururken, Erdinç Aksoy’un uzun zamandır Ak Parti’de ilçe teşkilatında görev alması, partililer tarafından iyi tanınması görev aldığı sürelerde seçim geçirmesi nedeniyle bu konuda tecrübeli olması, STK başkanlığı yapıyor olması gibi nedenlerle ilçe başkanlığına daha yakın olduğu düşünülüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.