Başkan Kadir Albayrak Yarın Saray’da Halkla Buluşuyor

ABONE OL
Temmuz 3, 2019 11:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İkinci hizmet döneminde çalışmalarına yoğun bir şekilde başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yarın Saray’da vatandaşlar ile buluşuyor.

“11 Gün 11 İlçede Halkımızla Birlikteyiz” sloganıyla gerçekleştirilecek halk buluşmalarında Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (TESKİ) üst yöneticileri ve tüm daire başkanları ile birlikte ilçe belediye başkanları, muhtarlar, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya gelecek.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ yöneticileri 11 ilçenin ihtiyaç ve sorunlarını yerinde tespit ederek gerekli hizmet süreçlerini başlatacak.

Gerçekleştirilecek halk buluşmalarıyla ilgili olarak bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Göreve geldiğimiz günden beri vatandaşlarla iç içe olarak halkımızın nabzını tuttuk. Proje ve yatırımlarımızı halkımızın ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda gerçekleştirdik. İlk beş yılda halkımızın pek çok derdine derman olduk. İkinci hizmet dönemimizde hizmetlerimizi daha da ileri bir düzeye taşıyacağız. Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ üst yöneticileri ve tüm daire başkanlarımızla birlikte çalışmalarımızı 11 ilçede halkın içinde gerçekleştireceğiz. İnanıyorum ki bu süreçte çok faydalı çalışmalara imza atacağız,” dedi.

11 Gün Boyunca 11 İlçede Yerinde Hizmet

Başkan Kadir Albayrak ile Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ yöneticilerinin 11 ilçede 11 gün boyunca 04:30 – 22:30 saatleri arasında gerçekleştirecekleri halk buluşmalarının programı şöyle:

4 Temmuz Perşembe – Saray

5 Temmuz Cuma – Ergene

8 Temmuz Pazartesi – Süleymanpaşa

9 Temmuz Salı – M. Ereğlisi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.