• Saray Haber
  • Tekirdağ
  • Büyükşehir Belediyesi İle Disk Genel-İş Sendikası Arasında Ek Zam Protokolü İmzalandı

Büyükşehir Belediyesi İle Disk Genel-İş Sendikası Arasında Ek Zam Protokolü İmzalandı

ABONE OL
Şubat 2, 2024 09:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ bünyesinde görev yapan daimi işçi ve şirket personellerinin ücretlerinin iyileştirilmesine yönelik, DİSK Genel-İş Sendikası ile ek protokol imzalandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, her zaman emeğin en yüce eğer olduğunu savunduklarını söyledi ve imzalanan ek protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.


BAŞKAN KADİR ALBAYRAK “EKONOMİK KOŞULLARIN HER GEÇEN GÜN AĞIRLAŞTIĞI BİR ORTAMDA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK DEĞERLİ EMEKÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ”
Düzenlenen törende konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Ülke olarak enflasyon gerçeğiyle karşı karşıyayız. Her alanda etkisini gösteren hayat pahalılığı halkımızı derinden etkiliyor. Ekonomik koşulların her geçen gün daha da ağırlaştığı böyle bir ortamda Büyükşehir Belediyesi olarak değerli emekçilerimizin yanındayız. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman emeğin en yüce değer olduğunu savunduk ve çalışanlarımıza emeklerinin karşılığını verme gayreti içinde olduk. Sendika temsilcilerimiz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda ek protokol imzalanması konusunda uzlaşmaya vardık. Ek protokol ile birlikte toplamda yüzde 50’lik zam, büyükşehir ailemizin değerli emekçilerine hayırlı olsun. Daha nice mutlulukları hep beraber paylaşabilmek dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.


Konuşmaların ardından ek zam protokolü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve DİSK Genel-İş Sendikası Tekirdağ Şube Başkanı Ahmet Işık tarafından imzalandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.