CHP’li Yontar:  “Akp Yine Verdiği Sözleri Unuttu”

ABONE OL
Ekim 12, 2023 08:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, AKP’nin seçim vaatlerini CHP’den kopyalandığını ancak iktidar olduktan sonra yine verilen sözlerin unutulduğunu söyledi.

CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Türkiye Büyük Millet Meclisi genel kurulda partisi adına söz aldı.

AKP’nin CHP’den seçim vaatlerini kopyaladığını belirten Yontar, “Bu vaatlerle oy iste iktidar ol, sonra yapmaktan vazgeç. Memurlara 3600 ek gösterge sözü verildi yine unutuldu. Yeni evleneceklere evlilik kredisi, ev hanımlarına emeklilik hakkı verilecekti verilmedi. BAĞ-KUR’da emeklilik 7200 güne indirilecekti indirilmedi. “Telefonda, bilgisayarda ÖTV alınmayacak.” dediniz fiyat ve marka sınırlaması getirdiniz. Öğrencilere ücretsiz ve sınırsız internet verilecekti, onu da ay ve kotayla sınırlandırdınız. Mülakatı kaldıracaktınız daha da âlâsını yapmaktasınız. Açlık sınırı 13 bin 334 lira, emekliler 7 bin 500 lirayla geçinmek zorunda. Emeklileri 5 bin lira verirken bile “çalışan” ve “çalışmayan” diye ayırdınız; herkesi böldüğünüz gibi onları da böldünüz. Anaokulu ve ilköğretimde çocuklarımızın boğazından geçen bir öğün bile size çok geldi.  İşte size AKP’nin 100 günlük özeti“ dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.