• Saray Haber
  • Saray
  • Çifte Vatandaşlar Bulgaristan Seçimleri İçin Saray’da Oy Kullanacak

Çifte Vatandaşlar Bulgaristan Seçimleri İçin Saray’da Oy Kullanacak

ABONE OL
Temmuz 26, 2021 15:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da ikamet eden Türkiye ve Bulgaristan çifte vatandaşlığı olan kişiler Bulgaristan Parlamento seçimleri için oy kullanabilecekler.

Saray’da ikamet eden ve çifte vatandaşlığı olan vatandaşların Bulgaristan’da 4 Nisan tarihinde yapılacak olan Parlamento Seçimlerin de oy kullanabilmeleri için, Saray Belediyesi araç temini sağlayacak. Oy kullanmak isteyen vatandaşlar, Saray Atatürk alanında 07.00 – 20.00 saatleri arasında Saray Belediyesi’nin ücretsiz tahsis edeceği araçlarla, Kapaklı Sanayiciler İlkokulunda oy verebilecekler.

Konuyla ilgili Saray Belediyesinde yapılan açıklamada;
“4 Nisan Pazar günü Bulgaristan’da seçim yapılacaktır. Çifte vatandaş olan hemşerilerimiz de oy kullanma hakkına sahiptir. Zayavleniya doldurmayanlar da oyunu kullanabilecektir. Oy kullanma için Liçna Kart veya pasaport yeterlidir. Oy kullanacak vatandaşlarımız, sokağa çıkma yasağından muaftır. Saraylı hemşerilerimiz oylarını Kapaklı Sanayiciler İlkokulu’nda kullanacaklardır. Oy kullanacak vatandaşlarımız için sabah 07.00- akşam 20.00 arası Atatürk Meydanı’ndan ücretsiz araçlar kaldırılacaktır. Tüm çifte vatandaşlarımızın bu seçime katılmalarını önemle rica ederiz. İfadeleri kullanıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.