• Saray Haber
  • Gündem
  • Elmaz, “Yüce Allah milletimize bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın”

Elmaz, “Yüce Allah milletimize bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın”

ABONE OL
Mart 12, 2019 10:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Saray İlçe Başkan Yardımcısı ve seçim ileri başkanı Mustafa Elmaz 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Yüce Allah’ın bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmamasını niyaz ettiklerini belirten Elmaz, “Yüce Milletimiz Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde her türlü olumsuzluğa rağmen Kurtuluş Savaşını kazanarak bize bu güzel vatanı emanet etmiştir. Vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy ‘ İstiklal Marşı”mızla yüzce milletimizin Kurtuluş Savaşında gösterdiği azmini, bağımsızlık aşkını, hür yaşama iradesini en parlak ve en güçlü şekilde ifade ederek, milletimizin cesaret, kahramanlık ve eşsiz mücadele azmini en güzel şekilde ölümsüzleştirmiştir. Yüce Allah’tan bu Millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmamasını niyaz ediyor, İstiklal Marşımızın 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin yıldönümü nedeniyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve bu vatan uğruna can veren bütün şehitlerimizi ve gazi olan kahramanlarımızı şükran ve minnetle anıyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.