Feci Kaza Güvenlik Kameralarına Yansıdı

ABONE OL
Haziran 8, 2018 17:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da 19 Yaşında ki Ataberk Bezcioğlu’nun hayatını kaybettiği motosiklet ve kamyonet kazası, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Saray’ın Ayaspaşa Mahallesi’nde dün gece meydana gelen trafik kazasında, Çerkezköy istikametine seyir halinde olan Erhan Gültaş (18) yönetimindeki 59 RH 602 plakalı kamyonet karşı istikamette seyir halinde olan Ataberk Bezcioğlu (19) yönetimindeki 59 RT 946 plakalı motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Ataberk Bezcioğlu hastaneye sevk edildiği sırada hayatını kaybetti. Kaza anı ise çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
19 Yaşında hayata veda eden ve çevresinde çok sevilen, sayılan bir genç olan Ataberk Bezcioğlu’nun cenazesi Cuma günü ikindi namazını müteakip Saray’ın Kurtdere Mahallesinde gözyaşları içinde toprağa verildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.