Genç Fenerbahçeliler Şehit Zafer Çan’ı unutmadı

ABONE OL
Ocak 28, 2019 11:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray genç Fenerbahçeliler grubu üyeleri Şehit Uzman Onbaşı Zafer Çan’ın kabrini ve ailesini ziyaret ettiler.

Saray Genç Fenerbahçeliler Grubu, 30 Haziran 2015 Yılında Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’ne bağlı Derecik Beldesi’ndeki Hezil Çayı’na mevzi kazarken düşen askerini kurtarmak için suya atlayan ve 23 yaşında şehit olan Saraylı Uzman Çavuş Zafer Çan’ın Sefaalan Mahallesinde ki kabrini ve ardından şehidin ailesini ziyaret ettiler.

“ŞEHİTLERİMİZE MİNNETTARIZ”
Şehidin evinde oluşturulan odasında anı defterine yazan ve ardından şehidin ailesine Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye eden Grup Lideri Semih Köksalan, “Saray Genç Fenerbahçeliler grubu olarak 2015 yılında Hakkari’de kaybettiğimiz Fenerbahçeli kardeşimiz, şehidimiz Uzman Onbaşı Zafer Çan’ın kabrini ve ailesini ziyaret ettik. Bu ülkenin gençleri olarak vatan için toprağa düşmüş tüm şehitlerimize minnettarız. Allah hepsinden razı olsun, mekanları cennet olsun. Tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz” dedi.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette şehit babası Ayhan Çan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Genç Fenerbahçeliler Grubuna teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.