İYİ Parti’den Gazeteciler Günü Ziyareti

ABONE OL
Mayıs 30, 2022 14:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Rahim Buluş, Yönetim Kurulu Üyeleri Rüştü Büyük ve Ekrem Bakioğlu teşkilat adına gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutladı.

İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Rahim Buluş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Rüştü Büyük, Ekrem Bakioğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutlayan Başkan Başkan Buluş, “Gazetecilik mesleği, geçmişten günümüze demokrasinin sağlıklı ve verimli şekilde işlemesini sağlayan en önemli sacayaklarından biri olmuştur. Doğru ve objektif habercilik adına gazetecilerin bugün de üstlenmiş olduğu görev ve sorumluklar hiçbir bedelle tam olarak ölçülemez. Gazeteciler, hakikatleri bütün yönleriyle doğru ve tarafsız bir şekilde aktararak toplumu aydınlatıyorlar. Zorlu şartlarda görevlerini icra eden siz ve tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Saray Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Fatih Kıray’da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Rahim Buluş’a ve yönetimine teşekkür etti. Ziyaret çay eşliğinde yapılan sohbetin ardından sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP