KADİR ALBAYRAK SARAY’DA

ABONE OL
Ağustos 13, 2022 09:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Saray’da bazı incelemelerde bulundu. Saray’da Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yapılan asfalt çalışmaları ile   yine Saray’a yapılmakta olan Cumhuriyet çocuk parkına giderek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ın da eşlik ettiği inceleme ziyaretinde parktaki çocuklarla sohbet eden Albayrak  onlara hediyeler verdi. 

KADİR ALBAYRAK DURMAK BİLMİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çukuryurt ve Göçerler Mahallelerinide ziyaret etti. Mahalle Sakinlerinin hal ve hatırını soran Albayrak fırsat buldukça da mahalle ziyaretlerini sürdüreceğini söyledi. Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten mahalle sakinleri de Albayrak’a teşekkürlerini sundular.

Göçerler mahallesinde karayolları köprüsünün altında biriken çamur ve su birikintisinin ıslah edilmesi için  inceleme yaptı ve burada gerekli çalışmaların  başlatılacağını söyledi.

cukuryurtmahziyaret 1 0 1431195335

albay22

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.