Kar demediler Kış demediler Sarı çizmeler ile gezdiler

ABONE OL
Şubat 24, 2019 23:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti Saray Belediye Başkan Adayı Ali Özen ve Belediye Meclis Üyesi Adayları Kar kış demeden sarı çizmeler ile gezilerine devam ettiler.

İyi Parti Saray Belediye Başkan Adayı Ali Özen, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikle olumsuz hava şarlarına rağmen seçim çalışmalarına Pazar günü Büyükyoncalı Mahallesinde devam etti. Büyükyoncalı esnafını tek tek gezen Özen, esnafın sorunlarını dinleyip projelerini anlattı.

“VATANDAŞLARDAN TAKDİR TOPLADILAR”
Büyükyoncalı Mahallesinin yıllarca sahipsiz bırakıldığını belirten Özen, belediyeyi aldıklarında ilk iş olarak masaya Büyükyoncalı mahallesinin sorunlarını ve çözümlerini yatıracaklarını söyledi. İlçe Başkanı Rahim Buluş ve Belediye Meclis Üyesi adaylarının ayalarına çizmeleri çekerek tam kadro katıldığı seçim çalışmasına Büyükyoncalı Mahallesi sakinleri, “Kar dememişler kış dememişler gelmişler. Bizim mahalle olarak sorunlarımız çok ama bugüne kadar sahipsiz bırakıldık. Ali Özen ve ekibinin sorunlarımızı çözeceğine ve inanıyoruz ve kendisine teşekkür ediyoruz” dediler.


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.