Mercan: “Saray Belediyesi MHP’li Olacak”

ABONE OL
Eylül 22, 2018 15:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri MHP Saray İlçe Teşkilatını Ziyaret etti.

Yerel seçimler öncesi istişarelerde bulunmak ve Genel Merkezin taleplerini paylaşmak üzere ilçe teşkilatlarını ziyaret etmeyi sürdürdüklerini ifade eden MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, “Şarköy, Malkara, Hayrabolu ve Muratlı ilçelerimizin ziyaretinin ardından diğer bütün ilçelerimiz gibi önem verdiğimiz ilçelerden biri olan Saray’a geldik. Genel Merkezimizden gelen bilgileri teşkilatlarımıza, teşkilatlarımızın taleplerini de genel merkezimize iletiyoruz. Son seçim sonuçlarını da baz alarak yol haritamızı ve stratejilerimizi belirliyoruz. Yerel seçimlere Milliyetçi Hareket Partisi olarak güçlü bir şekilde giriyoruz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in gösterdiği çizgide çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı İlker
Yücel ve İl Yönetim Kuruluna teşekkür eden MHP Saray İlçe Başkanı Lütfü Mercan, “Bu, MHP’nin Saray’da dimdik ayakta olduğunun bir göstergesidir.
Biz de Saray’da teşkilat olarak yerel seçimlere hazır olduğumuzu bildirdik. Çalışmalarımız bu anlamda devam ediyor. MHP olarak Saray’ı layık olduğu yere getireceğimizi ve MHP’nin yerel yönetimlerde ne kadar başarılı olduğunu milletimize anlatmak, bunu 2019’da Saray’ı kazanarak milletimize göstermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“SARAY MHP BELEDİYECİLİĞİ İLE TANIŞACAK”
Saray’ı MHP belediyeciliği ile tanıştıracaklarını savunan Mercan, “MHP’nin
Üretken Belediyecilik anlayışının Türk siyasetinde müstesna bir yeri vardır. MHP’nin gerek Büyükşehir, gerekse İlçe belediye başkanlarımızın çalışmalarına bakacak olursak hizmet ve halkla kucaklaşmanın ne kadar yüksek olduğunu ve kamuoyunda, halk nezdinde devamlılığı kabullenilmiş olduğunu görmek mümkündür” dedi.

“MHP İLE ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI”
MHP’nin belediyecilik anlayışında dayanışmanın olduğunu belirten Mercan, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak kim olursanız olun başımızın üstünde yeriniz vardır, MHP’nin insana hizmet odaklı belediyecilik anlayışının farkını herkesin görebileceğini ifade eden Mercan şunları söyledi: Saray’da halkımız bizlere teveccüh gösterdiği taktirde; yerel hizmetlerin zamanında, hızlı, ekonomik ve adil bir şekilde sunulduğu, çevreye duyarlı ve mimari estetiğe önem veren, doğal, tarihi ve kültürel mirasın korunduğu, her türlü afete hazırlıklı, yeterli yeşil, sosyal ve spor donatılarının sağlandığı, yoksul ve dezavantajlı kesimlerin gözetildiği, yerel yönetimin etkin gücünü en üretken bir şekilde kullanarak Saray ilçemizin çağdaş, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir İlçe vizyonuna ulaşmasını en ücra köşedeki vatandaşımız ile iletişim halinde olan, vatandaş memnuniyetini ve hayat kalitesinin yükseltilmesini ülkü edinen hizmet anlayışıyla yerel yönetimine talibiz.

“SARAY BELEDİYESİ MHP’Lİ OLACAK”
Allah’ın izniyle MHP Saray İlçe Başkanlığı olarak hedefimiz Saray Belediyesini kazanıp halkımızı MHP’nin üstün hizmet kalitesiyle tanıştırmak ve hizmet kalitesini artırmak olacak” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.