MHP’li Uzun’dan Maç Öncesi Futbolculara Moral Kahvaltısı

ABONE OL
Aralık 25, 2018 14:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Saray Belediye Başkan A. Adayı Faik Uzun Saray Belediyesporlulara kahvaltı organizasyonu düzenledi.

Tekirdağ Süper Amatör Ligin lideri Saray Belediyesporlu futbolcular ilk devrenin son maçında Sağlamtaşspor maçı öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Saray Belediye Başkan A. Adayı Faik Uzun tarafından verilen moral kahvaltısında bir araya geldiler.

Uzun tarafından organize edilen kahvaltı programına; MHP Saray İlçe Başkanı Lütfü Mercan ve yönetimi, MHP Saray Belediye Başkan A. Adayı Serdar Sezen, MHP Saray Belediye Başkan A. Adayı Mümin Buluş, Saray Belediyespor futbolcuları ve yöneticileri katıldı.

Programda konuşan Başkan Mercan,”Saray Belediyespor kurulduğu günden günümüze kadar özveri ve hırsla yoluna devam etmektedir. Bugün ise bulunduğu konum Tekirdağ Süper Amatör Ligin lideri olarak emin adımlarla ilerlemektedir. Tüm yöneticilerimize, Teknik Heyete ve Futbolcu kardeşlerime gösterdikleri özveri ve başarılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

5 haftalık galibiyet serisi ve Tekirdağ Süper Amatör Ligin zirvesinde bulunan Saray Belediyesporlu futbolcularla yakından ilgilenen MHP Saray Belediye Başkan A. Adayı Faik Uzun, “Saray Belediyespor’un ve ilçemizdeki spor kulüplerinin her zaman yanındayız. İmkânlarımız doğrultusunda takımlara sahip çıkmaya çalışıyoruz.Saray Belediyespor – Sağlamtaşspor maçı öncesi futbolcu arkadaşlarımıza destek olmak için bu moral kahvaltısını organize ettik. Futbolcu kardeşlerime ve tüm Saray Belediyespor camiasına lig boyunca başarılar diliyorum” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.