Minik Ebrar’a umut ol!

ABONE OL
Aralık 16, 2020 09:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kapaklı İlçesinde ikamet eden SMA hastası Minik Ebrar Tedavisi için yardımseverlerden yardım bekliyor.

Kapaklı’da yaşayan Hilal ve Rahmi Toktaş çiftinin kızları Ebrar SMA hastalığı ile mücadele ediyor. SMA TİP 1 hastalığı ile 2018 yılından beri mücadele veren ve ailenin beş çocuğundan en küçüğü olan 2 yaşındaki Ebrar’ın tedavisi için yardım duyarlı vatandaşlardan yardım bekliyorlar.

Kızlarının tedavisinin sadece Fransa, Amerika ve Almanya’ da yapılabildiğini belirten aile; “SMA Tip 1 tedavisi için gereken 20 milyon lira parayı bulamadık. Kızımız günden güne kötüleşiyor. Her dakika her saniye korku içerisinde yaşıyoruz, çocuğumuzun yaşı da ilerliyor belli bir yaştan sonra tedavinin etkisi de kalmıyor dedi.
Bir aylıkken Tekirdağ Namık Kemal Hastanesine götürülen minik Ebrar için SMA Tip 1 teşhisi konuldu. Şu an 2 yaşında olan Ebrar yaklaşık 15 ay hastanede yoğun bakımda tedavi görürken, son bir haftadır da evde makinelere bağlı yaşamını sürdürüyor. Çocuklarının ölmesinden korkan aile hem yetkililerden hem de yardımseverlerden yardım bekliyor.

Kapaklı ve Çerkezköylüler sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla minik Ebrar’ın sesini duyurmaya ve tedavi için gereken paranın toplanması için yardımcı olmaya çalışıyorlar.
Saraylı vatandaşlarımızı da minik Ebrar’ın tedavisine katkıda bulunmaya davet ediyoruz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.