Özen, “Ali Özen’den Korkuyorlar”

ABONE OL
Mart 11, 2019 14:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti Saray belediye başkan adayı Ali Özen pazar günü basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Pazar günü Mercan restoranda basın mensuplarıyla buluşan Ali Özen gerçekleştirdiği konuşmasında, diğer adayların önlerini kesmek için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını söyledi.

“ESNAFA BASKI YAPIYORLAR”
Esnafa muazzam bir baskı uygulandığını belirten Özen, “Bizi destekleyen bazı işyerlerinin sahiplerine uygulamalarla kontrollerle şunlarla bunlarla bazı baskılar uyguluyorlar. Kadınlar gününde dahi uygulama yaptılar. Bunlar Baskıdan başka nedir?” dedi. Özen, konuşmasının devamında Ali Özen’in ve İyi Partİ’nin yükselişini engellemek için ellerinden gelen her şeyin yapıldığını belirterek, “Bakın 15 günde 3 araştırma yapılmış bu araştırmaların birincisinde İyi Parti Saray’da, 10 puan geride görünüyor. İkinci araştırmada İyi Parti 2 puan geride 3 araştırmada İyi Parti bunların 1 puan önlerine geçmiş görünüyor. İşte bu yüzden bizden korktukları için bu operasyonları yaparak önümüzü kesmeye, oyumuzu düşürmeye yönelik operasyonlar yapıyorlar” dedi.

“BELEDİYE İMKANLARIYLA SEÇİM ÇALIŞMASI YAPIYORLAR”
İyi Parti belediye başkan adayı Ali Özen CHP’nin belediye imkanlarıyla seçim çalışması yürüttüğünü de belirterek, “Belediye çalışanlarını baskılarla mitinglere, yürüyüşlere götürüyorlar. Bakın belediyeden maaş alan belediye meclis üyesi adayı bir hanım mesai saatleri içerisinde seçim çalışmalarına katılıyor. Akşam mesai bitiminde gezer ona kimse bir şey demiyor, diyemez de zaten. Bakıyorsunuz belediyenin imkanları ile seçim çalışması yürütüyorlar” diye konuştu.

“MAHALLELERİMİZE VERDİKLERİ HİZMETLER NEREDE”
Konuşmasının devamında bugüne kadar Saray’a hizmet verilmediğini, hatta bırakın Saray’a hizmeti bugüne kadar hiçbir kırsal Mahalleye hizmet verilmediğini belirtti. Özen, “Geçenlerde Göçerler Mahallemize gittim. Göçerler Mahallemizde ulaşım yok. Yollara çıkıp Saray’a gitmeye çalışıyor insanlar. Bırakın hizmeti ulaşımı bile sağlayamamışlar bugüne kadar. Mahallelerimizin ne yolları yol, ne de suları su derelerimiz taşıyor mal kayıpları, can kayıpları yaşanıyor. Ani bugüne kadar yaptığınız hizmetler nerede” diye konuştu.

“ÖNÜMÜZÜ KESMEK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPIYORLAR”
Ali Özen’in ve İyi Parti’nin önünü kesmek için her türlü çirkefliğin yapıldığını belirten Özen, “Anladılar artık bu iş bitti. Ali Özen geliyor. Bizden korkuyorlar bunun için ki bizleri tahrik etmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Tüm bunlar biliyorsunuz Saray spor gecesinde başladı. Dün de geçmişler Parti binamızın önünde seçim çalışması yapıyorlar. Geçenlerde gitmişler gece saat üçte Büyükyoncalı Mahallemizde bizi destekleyen gençlerin önüne geçmişler, bize oy vermemeleri için telkinde bulunmuşlar. Gençlerimiz akıllı gençler kimin ne olduğunu gayet iyi biliyorlar bizim gençlerimiz bunlara prim vermeyecekler vermezler de” dedi.

“NEDEN BUGÜNE KADAR ELEŞTİRMEDİNİZ?”
Cumhur ittifakı adayının da bugüne kadar yerel iktidar partisini hiçbir şekilde eleştirmediğine de değinen Özen, ” İttifakın adayı yatmış kulağının üzerine hani bir söz vardır ya “Tilki gibi anlık boyuna yatıp. Ya çıkarsa diye” Sen bu iktidar partisinin temsilcisi olarak mevcut yerel iktidara bugüne kadar bir tane lafın yok. Madem bu belediye Saray’ı düzgün idare ediyorsa neden aday oldunuz? Olmasaydınız.

“ALİ ÖZEN’İN ADAYLIĞINI SARAY HALKI İSTEDİ”
CHP’liler diyor ki Ali Özen AK Parti çıkardı Ak partililer diyor ki Ali Özen’in CHP’liler çıkardı kardeşim beni kimse çıkarmadı. Ben bir Allah’ın kulunun baskısıyla aday olmadım. Ben 11 yıldır iki kurumun başkanıyım, kimsenin güdümünde aday olmam olduysam da yazıklar olsun bana. Benim aday olmamı halkımız istedi. Şartlar da bunu gerektirdi. Görüyorsunuz ilçemizde hizmet yok. İnsanlarımız diğer adayların bu hizmeti yapamayacaklarını bildikleri için aday olmamı istediler. Ben de şartların bunu gerektirdiği ne inanarak aday oldum.11 yıldır bütçesi Saray Belediyesi’nin bütçesinden kat kat fazla iki kurumun başkanlığını yapıyorum. İnanıyorum ki ben ve ekibim Saray’a en iyi şekilde hizmet edeceğiz” diye konuştu.

“NEDEN ADAY OLDUNUZ?”
Konuşmasının devamında 1 Nisan sabahı Saray’a çok büyük bir hizmette bulunacaklarını belirtti Özen, “Benim ve arkadaşlarımın yapacağı iyiliği kimse bu iyiliği Saray’a yapamaz. CHP’de 30 senedir şöyle bir anlam yüklenmiş; Saray’da rahmetli olan boyacı Basri ağabeyimiz vardı. Bunlar sağlığında CHP’den Boyacı Basri’yi koysan seçim alır diyorlardı. Şimdide kantarcı Mithat’ı koysan seçim alır diyorlar. Saray hizmet gelmemesinin nedenlerinden biri bu. Nasıl olsa bu insanlar bizi seçiyor, kazanıyoruz diyerek hizmet etmiyorlar. Mesela listede ki bazı isimlerin çoğu kendi partilerin oy vermemiş. Bakın listede ki bazı isimler bugüne kadar Saray’a neler vermişler? İşte bu seçimi kazandığımız zaman, belediyeyi aldığımız zaman bunlar da kendilerini yenileyecekler. Bu zihniyetten kurtulacaklar. CHP kendini yenileyecek. CHP’ye gönül vermiş insanlar kalacak sadece CHP’de. Diğer taraftan baktığınız zaman 20 yıldır iktidar olan partinin hiçbir zaman seçimlerde kafayı oynamasının sebepleri var. Bunların amacı seçim kazanmak değil, bunların amacı koltuklarını koruyup iktidarın nimetlerinden faydalanmak. Cumhur ittifakı seçime girmiş ve mevcut yerel iktidara bugüne kadar bir eleştiri yaptığını duydunuz mu? Ben duymadım. O kadar memnunsanız neden aday oldunuz? ” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP