Özkan Yaman, “Bizim Derdimiz Saray”

ABONE OL
Mart 18, 2019 14:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Pazar günü saat 14.00’da Atatürk Alanı’nda geniş katılımlı etkinlikle Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısını gerçekleştirdi.

“ANLATTIKLARI TEK ŞEY HÜKÜMETİ KÖTÜLEMEK”
Cumhur ittifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan’ında katıldığı tanıtım toplantısında konuşan Cumhur İttifakı Saray Belediye Başkan Adayı Özkan Yaman, diğer adayların Saray için ne yapacaklarını anlatmaları yerine hükümet politikalarını kötülediklerini söyledi. Bizim derdimiz hizmet alacağımız Saray diyen Özkan Yaman, “Biz yerel seçimlere gidiyoruz. Kahvelere gittiğimizde diğer adaylar geldiği zaman size hükümetin politikaları dışında bir şey anlatıyorlar mı diyorum bir ses çıkmıyor. Anlattıkları tek şey var yerel seçime giderken hükümeti kötülemek. Bu yerel seçim sürecinde Saray’ı düşünmek zorundayız anlatacakları şey Saray olmalı. Bizim derdimiz, mazot Pazar bahçe değil bizim derdimiz hizmeti alacağımız yer Saray. Diğer adaylardan da bunu istirham ediyorum.

“ÇALIŞACAK İNSANA İHTİYAÇ VAR”
Bunların vurgularını yapıyorlar vatandaşın kafasını karıştırıp başarıya ulaştıklarını sanıyorlar. Hizmet yolunda bir şey anlattıkları yok. Çünkü hayal güçleri bizden daha dar durumda. Geçen akşamlar programdaydım orada proje kitapçığını gösterdiğimde benim hayallerimiz umudum var Saray için yapacaklarım var dediğimde bir başkan adayımız bunları gramla itham ederek bizim bütün hayallerimize emeklerimize kendi sloganı olmasına rağmen hakarette bulundu. Saray hiçbir zaman gramla küçümsenecek bir yer değil. İşte hizmeti ne kadar önemsediklerini buradan bir kez daha vurgulamak istiyorum. Söyledikleri siyasal, bilimsel ya bu Saray’ı toparlamaya adam etmeye ne bilime ihtiyaç var ne matematiğe. Buraya çalışacak insana ihtiyaç var hizmete ihtiyaç var.

“MODARATÖRE İŞ VAAT EDİYOR”
Diğer adayımız istihdamdan bahsetti belediyenin kadrolarını düşürelim önümüze bakalım. Ardından belediyenin yerlerini kiraya verelim. Ondan sonra yılda bir kere gidilen İstanbul’daki kitap fuar merkezine giden insanlardan kısıtlama yapalım bir de üstüne üstlük onlardan beş lira para toplayalım ne için Saray’a hizmet için. Ya bir insanının o otobüse binecek insandan beş lira toplayacağım diye bir hayali projesi olabilir mi? Yardımla hizmetle alakalı hiçbir projesi olmadığı gibi vatandaşımızdan para toplamak istiyor. Sonra diyor ki programdaki moderatör arkadaşımıza çok güzel bir arkadaşımızsın belediyeyi alırsam inşallah seni de orada görmek istiyorum. Az önce istihdamı azaltacağım derken şimdide oradaki kardeşimize umut saçıyor. Bu nedir biliyor musunuz sadece etrafındaki insanlara hizmet değil oy almak için umut saçıyor. Ben bunlara kimsenin kanacağını zannetmiyorum. Saray halkının bir tek şeye inandığını biliyorum o da Saray’a hizmetin zamanla değil Özkan Yaman’la geleceğine inanıyorum. 29 mahallemize tek tek dokunacağız mahallelerin ihtiyaçlarına göre projeler sunacağız. 31 Mart’tan sonra mahallelerimizi gezisiz istişaresiz bırakmayacağız inşallah o mahallenin sorunlarını orada tespit edip dokunuşlar yapacağız. Yollar parklar bahçelerden bahsetmek istemiyorum çünkü bunlar belediyenin asli görevi. Ben kendime, eşime, 15 meclis üyeme güveniyorum. Onlar konuşur Cumhur İttifakı yapar. Biz bu gidişata artık dur demek istiyoruz” diye konuştu.

“PROJELERİNİ AÇIKLADI”
Özkan Yaman konuşmasını tamamladıktan sonra meclis üyesi adaylarını tanıtarak sahneye çağırdı. Daha sonra ise projelerini açıkladı. Özkan Yaman’ın projeleri şu şekilde; Çalışan annelerin vardiya sistemine uygun 2-6 yaş arası çocuklar için kreş, Kapalı Pazar yeri, Yaşlı bakım evi, mezbaha, (Büyükşehir Belediyesi ile beraber) Soğuksu Park, Kapalı Spor Kompleksi, Termal su ile zenginleştirilmiş hamam, Otobüs Terminali (Büyükşehir Belediyesi ile beraber), katlı otopark, millet bahçeleri mesire alanları, organize sera bölgesi, ormancılık alanında tesisler, hayvan bakım evi, çok amaçlı toplanma alanı, Saray Panayırı (Uzun yıllar 1 Eylül Panayırı olarak devam eden panayırı tekrar canlandırmak) Roman vatandaşlar için kültürel yapılarını bozmayacak konutlar ve gençlere iş sağlayacak kurslar.

Yaman’ın konuşmasının ardından Cumhur İttifakı heyeti ve programa katılan vatandaşlar hep birlikte Çerkezköy Caddesi’nde bulunan seçim irtibat bürosunun açılışını yapmak üzere alandan ayrıldılar. Okunan duanın ardından büronun kurdelesi kesilerek irtibat bürosu kullanıma açıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.