Saray “Bizim Özgen” Dedi

ABONE OL
Haziran 27, 2022 12:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Özgen Erkiş, kesin olmayan sonuçlara göre Saray Belediye Başkanı oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Özgen Erkiş, resmi olmayan sonuçlara göre vatandaşın 18.743 oyunu alarak Saray Belediye Başkanı seçildi.

ÖZGEN ERKİŞ YÜZDE %57.71 OY ALDI
Resmi olmayan sonuçlara göre Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adayı Özgen Erkiş yüzde 57.71 oy alırken, rakipleri Cumhur İttifakı Adayı Özkan Yaman, yüzde 25.02 oy aldı. İyi Parti’nin adayı Ali Özen ise yüzde 15.22 oy alırken, Saadet Partisi’nin adayı Halil Gören yüzde 1.11 oy aldı. Diğer partilere ise resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 0.94 oy çıktı.

ÖZGEN ERKİŞ HALKA SESLENDİ
Sandıklar açıldıkça oy oranın yükselttiğini duyan CHP’liler parti binasına akın ederken seçim sonuçlarının netleşmeye başlaması ile birlikte CHP’liler birbirlerine sarılarak zaferlerini kutladı. CHP’nin seçimleri kazandığını duyan vatandaşlar sokaklara dökülerek Atatürk Meydanı’na akın etti. Binlerce vatandaşın doldurduğu meydanda coşkulu bir şekilde karşılanan Özgen Erkiş vatandaşlara hitap etti. Erkiş, gerçekleştirdiği konuşmasında “Tüm Türkiye’ye örnek olacak İnsanı merkezli, kimseyi birbirinden ayırmayan anlayışla yönetim sergileyeceğini” söyledi. Konuşmasının devamında Saray için sosyal mutabakatın zamanı gelmişti diyen Erkiş, “Saray’ın omuzlarında ki yük bundan sonra Türkiye’ye örnek olma yüküdür. Saray Belediyesini böyle büyük bir projenin iddialı sahibi yapıyorum ve diyorum ki; Bu bizim hakkımızdır. Saray’ın hakkından daha azına razı olmayacağını biliyorum. Bu sorumluluğu sizlerle paylaşacağım. Bana yaşattığınız bu mutluluk anını asla unutmayacağım. Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.