Saray Genç Fenerbahçeliler Grubu Kuruldu

ABONE OL
Ocak 13, 2019 16:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saraylı genç Fenerbahçe taraftarları bugün Atatürk Meydanında toplanarak gerçekleştirdikleri fotoğraf çekimi etkinliğiyle Saray Genç Fenerbahçeliler grubunu kurduklarını ilan ettiler.

SEFA KALYA’YI ANDILAR
Fotoğraf çekimi etkinliğinde konuşan Saray Genç Fenerbahçeli Taraftarlar Grubu lideri Semih Köksalan (Çarıkçı Semih), “Öncelikle bugün çok değerli, genç Fenerbahçeliler tribün liderimiz rahmetli Sefa Kalya’nın ölüm yıldönümü. Sefa reis bu topluluğun kurucusudur ve en önemli ismidir, yaşadığı sürede kendini sarı lacivertli renklere adamıştır, bizde onun yolunda ilerlemekten şeref duyuyoruz. Sefa reisi rahmetle anıyoruz” dedi.

“TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM KURULUŞUYUZ”
Konuşmasının devamında sivil toplum kuruluşu olarak en büyüğü olduklarını belirten Semih Köksalan, “Genç Fenerbahçeliler topluluğu Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşudur. Her zaman maddi ve manevi olarak Fenerbahçe’mizin yanında olunmuştur ve olunmaya devam edilecektir. Bugün bu fotoğraf çekimi aktivitesiyle genç Fenerbahçeliler Saray temsilciliğini resmî olarak yayınlamak amacıyla bir araya geldik. Amacımız Sarayımızda yaşayan Fenerbahçeli ağabeylerimizi, kardeşlerimizi tek çatı altında toplamak. Bu topluluğu sadece futbol için veya maçlara gitmek olarak düşünmeyip bunların yanında yapacağımız çeşitli sosyal aktiviteler ile dostlarımızla bir araya geleceğiz. Yani hep birlikte bir aile gibi hareket edeceğiz. Temsilciliğimizin şanlı renklerimize gönül vermiş tüm saraylı dostlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP