Sarı Liste Adayı Ahmet Çetin: “Birlikte Kazanacağız”

ABONE OL
Kasım 28, 2023 10:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saha çalışmalarını sürdüren Sarı Liste Adayı Ahmet Çetin’e yoğun ilgi. Bugün de sahada olan Ahmet Çetin ve ekibi, çeşitli firmaları ziyaret ederek, seçimlerde destek istedi.

Günlerdir sahada çeşitli firmaları ziyaret edip sahipleriyle sohbet eden ÇTSO Başkan Adayı Ahmet Çetin yoğun ilgi görüyor. Sarı Liste adayı Ahmet Çetin, bugünkü ziyaretlerinde Optimed Hastanesi ve Çerkezköy merkezinde bulunan firmaları ziyaret etti.

SAHA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Bugün Çerkezköy’de birçok firmayı ziyaret eden ÇTSO Başkan Adayı Ahmet Çetin ve ekibi, gördükleri ilgiden oldukça memnun kaldı. Firma sahipleri Ahmet Çetin ve ekibine destek verirken, uzun süren sohbetlerde yapıldı. Bugünkü ziyaretlerinden Çerkezköy Atatürk Caddesi, Öztrak Caddesi üzerinde hizmet veren ÇTSO Üyesi firmalara yoğunlaşan Sarı Liste ekibi, 4’uncü, 6’ıncı, 10. Meslek, 14. Meslek Komitesi kapsamında ziyaretler gerçekleştirdi.

OPTİMED HASTANESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Dün Çerkezköy’de İRMET Hospital’i ziyaret eden ÇTSO Başkan Adayı Ahmet Çetin ve ekibi, bugün de Çerkezköy’ün bir diğer özel hastanesi olan OPTİMED Hastanesini ziyaret etti. Hastane Genel Müdürü Opr. Dr. Ayhan Arslan ile bir araya gelen Ahmet Çetin ve ekibi, yaklaşan seçim öncesi destek istedi. Arslan, Sarı Liste’ye başarılar dileğinde bulunarak, “Çerkezköy, Kapaklı ve Saray için hayırlı olsun.” dedi.
Ziyaretleri sırasında ÇTSO üyeleriyle bazen uzun sohbetlerde bulunan Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, “Esnafımızla, tüccarımızla, sanayicimizle birlikte kazanacağız” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.