Şerafettin Kıray Son Yolculuğuna Uğurlandı

ABONE OL
Mart 25, 2024 01:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Saray eşrafından Cezaevi Emekli Katibi Şerafettin Kıray son yolcuğuna uğurlandı.

Cezaevi Emekli Katibi Şerafettin Kıray

Saray’ın sevilen ve sayılan şahsiyetlerinden Cezaevi Emekli Katibi Şerafettin Kıray yakalandığı kanser hastalığına yenik düştü. Yaklaşık bir aydır Saray Devlet Hastanesinde tedavi gören Kıray daha önce yendiği kanser istanbulbahis hastalığına yenik düşerek hayata gözlerini yumdu.
59 Yaşında ki Merhum Şerafettin Kıray’ın cenazesi bugün Şirin Caminde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ayaspaşa Mezarlığına defin edildi.

Merhum Kıray’ın cenazesine 22. Dönem CHP Tekirdağ Milletvekili Erdoğan Kaplan, Saray Belediyesi Eski Başkanı Nazmi Çoban, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdül Taşyasan, MHP Saray İlçe Başkan Yardımcısı Akif Tuncer, CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç, Saray Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen, ailesi, yakınları ve çok sayıda seveni katıldı.

Saray Haber Gazetesi olarak merhum Şerafettin Kıray’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.