Başkan Kadir Albayrak’tan Saray’a Ziyaret

ABONE OL
Ocak 28, 2019 12:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray’da Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yatırımları inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Kadir Albayrak, Güngörmez, Bahçeköy ve Küçükyoncalı mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle muhtarları Şefik Akdere ve Ekrem Sevinç’in de yer aldığı ziyaretlerde Başkan Albayrak, vatandaşlara büyükşehir belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi ve kendilerinin önerilerini dinledi.

Başkan Albayrak, Güngörmez Mahallesindeki ziyareti sırasında Tekirdağ Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Bostancı ile de bir araya gelerek birlik çalışmaları hakkında kendisinden bilgi aldı. Başkan Kadir Albayrak burada yaptığı açıklama, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Mandacılık Projesi ve Doğal Mantar ile ilgili çalışmalarının yeni dönemde de devam edeceğini belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.